Performanță de neegalat: Aprobat pentru utilizare pe termen lung în apa potabilă

HELUKABEL prezintă noua versiune a cablului HELUPOWER AQUATIC-750-BLUE, cu aprobări extinse

Filling system and water in a water glass

HELUKABEL introduce o actualizare extinsă a cablului HELUPOWER AQUATIC-750-BLUE: Cea mai recentă versiune a acestui cablu rezistent la apă, lansată inițial în 2021, vine cu aprobări suplimentare pentru utilizarea în apă potabilă. Acest lucru îl face potrivit pentru diverse aplicații, inclusiv în industria alimentară și a băuturilor.

Proiectat pentru o tensiune de 450/750 V, cablul continuă să demonstreze proprietăți remarcabile sub apă. Învelișul exterior rezistent, fabricat dintr-un compus special, este conceput pentru utilizare pe termen lung în apă potabilă, apă sărată și apă cu clor la adâncimi de până la 600 de metri. HELUPOWER AQUATIC-750-BLUE este potrivit pentru aplicații precum, cabluri pentru pompe submersibile, alimentarea senzorilor și motoarelor de acționare în fabrici de producție, reciclare, curățare și stații de epurare a apelor uzate, precum și în iazuri pentru pești, ferme acvatice, parcuri de distracții și în producția de wafere.

O adăugare notabilă este aprobarea în conformitate cu KTW BWGL (baza de evaluare pentru materiale plastice și alte materiale organice în contact cu apa potabilă). Această aprobare confirmă siguranța igienică a cablului și completează aprobarea W270 existentă de la Asociația germană pentru gaze și apă (DVGW). Noul HELUPOWER AQUATIC-750-BLUE deține, de asemenea, aprobările necesare pentru apă potabilă în Italia și Polonia cu DM 174 și PZH.

Cablul este disponibil în secțiuni transversale cuprinse între 1 și 2,5 mm². Atunci când este instalat permanent, este potrivit pentru temperaturi ambientale cuprinse între -40 și +80 grade Celsius. Pentru instalarea liberă, temperaturile ambientale trebuie menținute între -25 și +50 grade Celsius. Temperatura maximă de funcționare pe conductor este de 90 de grade Celsius. Cu HELUPOWER AQUATIC-750-BLUE, utilizatorii beneficiază de un cablu subacvatic sigur și durabil, cu o multitudine de aprobatări. În plus, compatibilitatea sa cu diferite tipuri de apă reduce necesitatea utilizării mai multor cabluri, simplificând astfel depozitarea.

spate