Un an fiscal de succes pentru HELUKABEL

Producătorul tehnologiei de conectare sărbătorește a doua cea mai mare cifră de afaceri din istoria companiei

Administration Building HELUKABEL

Grupul HELUKABEL reflectă asupra unui an fiscal 2023 de succes. Cu o cifră de afaceri la finalul anului de aproape 1,1 miliarde de euro, furnizorul de sisteme pentru tehnologia de conectare electrică a realizat al doilea cel mai mare venit din istoria companiei. HELUKABEL a depășit pentru prima dată pragul de 1 miliard de euro în 2022.

Acest succes constant se datorează parțial creșterii internaționale incredibile a companiei. HELUKABEL este actualmente prezent în 69 de locații din 40 de țări, cele mai recente fiind Maroc, Irlanda și Columbia. Recent, a fost finalizată o nouă unitate de producție pentru cabluri și conductori în orașul chinez Changzhou. Aceasta a fost cea mai mare investiție din istoria afacerii de familie germane. HELUKABEL își crește, de asemenea, continuu capacitățile de producție în Germania și își extinde portofoliul cu noi soluții de sisteme „la cheie”.

„Sustenabilitatea succesului nostru în fața incertitudinii economice în creștere este pentru noi o sursă atât de afirmare, cât și de motivație”, spune directorul general Marc Luksch. „Aceasta arată că suntem pe calea cea bună cu gândirea noastră pe termen lung și concentrarea pe nevoile clienților noștri. Și intenționăm să continuăm pe această cale și în viitor.” Pentru a realiza acest lucru, Luksch se bazează și pe cei aproape 2.500 de angajați HELUKABEL, afirmând: „Angajamentul și expertiza lor sunt cele care continuă să ne câștige clienții și să ne diferențieze de concurență.”

spate